Beoordelingen

7,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,8
Comfort
7,4
Locatie accommodatie
7,6
Faciliteiten
7,3
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Luc92
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 november 2017

    Prima motel voor een goede prijs!

    De wifi was goed en snel, maar werkte alleen buiten de motel kamer of als je de motel kamerdeur openzette. In de motel kamer verlies je steeds het signaal.
    Prima motel met vriendelijk personeel en nette kamers. Het ontbijt is goed verzorgd en verder is de locatie prima. Het ligt aan de hoofdweg door Barstow en er zijn voldoende eetgelegenheden. Parkeren kan bij de motel kamer. Ik had de motel kamer op de benedenverdieping en direct naast de straat. Deze kamer was helemaal niet gehorig en dus rustig kunnen slapen en geen last gehad van geluidsoverlast van het verkeer.
    Jaap
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 september 2017
    Hadden zelf wat pech met lawaaiige buren.
    Voor een doorreis was het een prima slaapplek. Ligt aan road 66 en in de buurt zijn genoeg eetgelegenheden. Zijn zelf naar Karl's Jr. geweest.
    Catharina
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    27 juli 2017

    op doorreis

    Er is geen groen, alleen parkeerplaats met klein zwembad in het midden.
    Ontbijt van 6 to 9, beetje vroeg, erg kleine receptie waar je ook moet eten, beperkt ontbijt.
    Yannick
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 juli 2017

    Goed hotel, meer niet.

    rustige_reizigers
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    21 mei 2017

    Very good value for money

    uitgebreid (voor Amerikaanse motels) ontbijtbuffet was inbegrepen. Ruime kamer, piepkleine badkamer.
    Tineke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 mei 2017

    Heerlijk rustig kunnen slapen

    Er viel ons niets tegen
    Kamer was prima. Personeel heel vriendelijk en we kregen goede tips voor bezienswaardigheden.
    Felix
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    19 oktober 2016

    proper hotel, goede prijs/kwaliteitverhouding.

    er valt altijd iets te zeggen, maar ik denk niet dat dit hier op zijn plaats is.
    De uitbater en zijn vrouw zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Het hotel is een beetje ouder, maar de kamers zijn zeer net en met goede zachte bedden uitgerust. Dit is natuurlijk geen 4 sterren hotel, en daar betaal je ook niet voor, maar er is toch een simpel goed ontbijt in de prijs inbegrepen. We hebben hier toevallig overnacht tijdens de heenreis, en hebben het zo geregeld dat we hier in de terugreis terug aanbelanden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
    us

    Beoordelingsscore

    7,1
    25 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sarah
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    23 augustus 2016
    Beetje verouderd
    Proper
    DanielFjr
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    11 mei 2016

    Prima prijs, prima motel

    De TV had slechte ontvangst en er is geen ontbijt (maar daar wordt aan gewerkt, aldus de manager). Als je een lichte slaper bent: je ligt zowat op de snelweg.
    Aan de buitenkant ziet het er shabby uit, maar als je de kamerdeur opentrekt wordt je toch verrast. Erg ruime kamer. De prijs is echt fantastisch dus je kunt ook niet te veel verwachten. Prima voor op doorreis.